Wednesday, June 27, 2012

Updated menu.

Notice : Bermula pada 9/9/2014, warung kami akan membuka perniagaan pada setiap hari. 
Buka setiap hari.
buka 11:00pm - 1 am
Jumaat 5pm - 1 am
Ramadhan 5pm - 1 am
LIKE : mee ketam kl@facebook.com

Menu:

Mee kari ketam --------------------------- RM9.50
Mee hon sup ketam -----------------------RM9.50
Mee/Mee Hon Kari Lala/Sup Lala ------ RM9.50
Mee Kari/Mee Hon Sup plain RM5.00
   
   + Ketam XL, XXL, Nipah --------RM6/7/8/9 nipah 100g = rm6.50
Mee Kari Udang Galah --------------------- *udang 100g rm9 
Nasi putih + Kari ketam/Sup ketam ------RM7.50
Nasi putih + Kari Udang Galah ---------- *udang 100g rm9

   Masakan panas/tom yam/Ikan available c",








18 comments:

  1. Salam.. terima ksih belanja kami ketam malam tadi.. next time leh datang lagi sini..

    Mee ketam memang terbaik.. speacial promosi untuk restoran mee ketam

    http://www.myvitrd.com/2011/04/sesi-terjah-restoran-mee-ketam-kuala.html

    ReplyDelete
  2. Rase Mee Ketam biasa saje...

    Kepada Pemilik Restaurant, selalu la check stock minuman (BIR Halal IRan) yang dijual di premis anda, stock lama, jangan dijual lagi...

    Dptkan ketam yang SEGAR....

    Tingkatkan servis,boleh pergi jauh lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kami berterima kasih atas feedback saudara. :) sekarang Alhamdulillah semua surat khabar harian sudah cover kedai kami.dan termasuk magzine...tv3 tv2 tv9 ntv7 dan banyak lagi.... tq n tq

      Delete
    2. Komen june 13 2011,reply dr tuan bloq october 29 2013,dua tahun bai feedback blik..lagi crita tv3 la tv2 la..bos,serius bukan nk kondem business bos,ari ni sy bukak puasa dtmpat bos serius service pd kastemer trase kami ni mcm smpah bdak keje bos layan..jauh bos sy dtg,sbelum dtg dh tgk bloq bos serta komen2 kastmer ttg kdai bos..mngkin crita lama,kami tetap jgk dtg nk rasa mknan tmpat bos,nyata servis pelanggan serta mknan sememangnye kecewa sgt2..bos,niat nk support org melayu meniaga,tp klau org melayu meniaga mcm ni,hampa dan kecewa la bos..maaf ats kksran bhasa sy dgn kata2 ni,poster tv3,tv2 tv10 yg dh bkarat kt dinding tu bolela cabut..zaman sudah abis bro..

      Delete
  3. Tak seindah laporan JJCM. Tak "inviting" sebab laluan masuk terus tak de, terpaksa lalu depan lot sebelahan. Tu yg terus singgah lot lain. Rasa masakan ok le, tetapi portion nya sikit sangat, juga isi ketam nya kureng. Berdasarkan konsep restoren, dicadangkan tambah isi ketam walaupun perlu ditambah harga. Orang datang sebab nama KETAM. Sememangnya expect harga lebih dari menu biasa. Pitching lari sikit sana sini tu ok, tapi perlu dibaiki secara serius. All the best.

    ReplyDelete
  4. I enjoyed the mee ketam here. And the price is very affordable. Keep it up.

    ReplyDelete
  5. Baru try hari nie @ seksyen 7 shah alam... my personal opinion ...sup ketam x sedap.. cair .. servis mmg very bad.. silap amik order kiter bagitau salah.. dgn sombong pekerja mcm bangla hempas sup tu kat meja... geramnyer..

    ReplyDelete
  6. servis teruk...lambat..pekerja x peramah

    ReplyDelete
  7. Erh... so patut tak aku pergi ari nih? Sbb customer pentingkan waiter/pekerja yg bagus dan peramah/sopan. Kalo jenis blagak nak taknak layan orang, makanan sedap mane pon mesti org takkan dtg lg..

    ReplyDelete
  8. Agreed..kuah agak cair n the worst is the service given..tlgla train waiter to be freindly k..siap menjawab customer lg..mcm mane nk maju..

    ReplyDelete
  9. kalau nak berjaya lebih jauh lagi, ingkatkan customer service anda. itu shj nasihat saya. tak semestinya msuk tv sana sini bole pegi jauh kalau tkde returning customer.

    ReplyDelete
  10. Rase kecewa gile...Fav aku ketam nipah...dtg jauh2 sbb terbaca Mee Ketam...bawak anak bini...sblm ni ade dgr ketam kat Kemaman, terjah... Ade kat pekan, terjah...ni ko jual nama KETAM...so aku g bawak anak bini...tp...ko punye mee kari ya Allah...mcm air kosong je...serius...

    Korang penah rase ke x makanan yg ko masak tu...please jujur kalau penah rase, kalau makan hari2...jujur la ckp sedap ke tak...ketam tu,ciptaan Allah...so rase same je, mmg sedap...lg2 kalau yg segar...

    tp kuah mee kari tu korang yg buat...so...ish xtau nak ckp...mmg kecewa gile...bukan suke membazir tp makan x sampai separuh, berenti sbb kecewa gile...

    ReplyDelete
  11. Rase kecewa gile...Fav aku ketam nipah...dtg jauh2 sbb terbaca Mee Ketam...bawak anak bini...sblm ni ade dgr ketam kat Kemaman, terjah... Ade kat pekan, terjah...ni ko jual nama KETAM...so aku g bawak anak bini...tp...ko punye mee kari ya Allah...mcm air kosong je...serius...

    Korang penah rase ke x makanan yg ko masak tu...please jujur kalau penah rase, kalau makan hari2...jujur la ckp sedap ke tak...ketam tu,ciptaan Allah...so rase same je, mmg sedap...lg2 kalau yg segar...

    tp kuah mee kari tu korang yg buat...so...ish xtau nak ckp...mmg kecewa gile...bukan suke membazir tp makan x sampai separuh, berenti sbb kecewa gile...

    ReplyDelete
  12. wowwww,tengok komen2 ni rase scarry nak p cuba...yesss,so true..if makanan sedap sekalipun,tp layanan kurengggg...mmg overall akan jadi kurengggg...emmmmm

    ReplyDelete
  13. Baru ingat nk p try..tapi bila baca comment2 feedback dr customer sgt2 kecewa..tiba2 bnyk kali plk dok pikir ni..nk p ke x...

    ReplyDelete
  14. dulu tahun 2012 okay lg la rasa kedai ketam ni tp slepas 2014 rasa dh byk kurang. kuah makin cair sup dan kari coroi. bukan kondem tp harap tingkatkan kualiti rasa. service costumer pn mesra la sikit skrg dh mcm nk xnk jer.. kami ni pelanggan..

    ReplyDelete
  15. tengok fatah amin rekomen dlm taste selebriti mcm best...bila baca komen kat atas terus tak jadi pegi

    ReplyDelete
  16. Hmm, saya tengok astro bila fatah amin makan macam best! Tapi if 10 comments cakap kuah kari macam air :) & servis out. Saya cadang perbaiki dulu mutu dan servis restaurant nie.
    Now banyak yang gunakan media untuk tarik perhatian asalkan bayar.

    Peminat Ketam

    ReplyDelete